Moterų Stipraus Orgazmo Gelis Moteris Libido Enhancer Sekso Vaginos Stimuliatorius Intensyvus Exciter Padidinti Kulminacija Stora Aliejus

0

SKU: p93435

Žymos: gell moterims, GELIS.

€3.07 €1.57

Informacija

Moterų Stipraus Orgazmo Gelis Moteris Libido Enhancer Sekso Vaginos Stimuliatorius Stora Aliejus

Savybės:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės!

2. Kad moterų libido smarkiai padidinti, pradėti orgazmas po 3 minutes nuolat laistyti, non-stop orgazmas po 5 minučių, ir orgazmas kelis kartus per 20 minučių. (50 proc. moterų ir naudoti purkštuvą pirmą kartą)

3. Po 5 minučių naudojimo, makšties pradeda judėti iš karto ir čiulpia pašėlusiai, tarsi mažas burną čiulpti, leidžianti vyrų mėgautis alternatyva malonumą.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 5vnt

Svoris: Apytiksl. 20g

Tinkamumo laikas: 3 metus

Sudėtis:Propolis, Cnidium, Codonopsis, Dygminų.

Pakuotė:

5 Kapsules Moterims Stipraus Orgazmo Gelis.

Kaip naudoti:

1. Išspauskite kapsulės, mesti jį į makštį vieta ir masažas švelniai. 2. Po moterų noras yra tvirtesnis (paprastai 3-5 minutes, po to vyras ir žmona pradėti), taikyti jį ant makšties daug kartų, ir pradėti 1-3 minutes sukamaisiais judesiais masažuokite, kad moterys gali visiškai sugeria jį.

3. Dėl asmeninių fizinių problemų, apie 40% bus purkšti vandenį, ir ji yra lengviau jaunų moterų purkšti vandenį.

4. Šiuo metu moterys naudoti, sekrecijos skystis bus padidinti, kad privačios dalys taps jautrus (niežulys ir karštas), ir numeris orgazmą, didės ir vandens purškimo funkcija palaipsniui bus įjungtas.

5. Kai patelė yra apie purkšti vandenį, nedelsdami ištraukite varpą, kitaip jis bus lengvai nutraukti jausmas purškimo, ir orgazmas ir purškimo negali būti atliekami tuo pačiu metu.

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 0.1 cm/0.039"-0.3 cm/0.118" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: RKAD0017
  • Elemento Tipas: Dušo Želė
  • Susiję produktai