Tiesinimo Kremas Garbanotas Plaukų Baltymų Korekcinių Plaukų Tiesinimo Kremas 60ml Silk & Gloss Plaukų Tiesinimo Kremas

0

SKU: p83712

€1.49 €0.75

Informacija

Aprašymas:

Baltymų Plaukų Tiesinimo Kremas, Pagamintas su Aktyvių Maitinamųjų Ingredientų, Tokių Kaip Kolagenas, Glicerinas, Augaliniai Ekstraktai, Plaukų Tiesinimo Kremas, Kad Garbanotas, Garbanoti ar Banguoti Plaukai Visiškai Tiesūs, Išlaikant Plaukų Sveikatai.

Be Žalingų Šildomos Plaukų ištiesinimo priemonės ar Brangus Salonas Apsilankymus, Ji yra Specialiai sukurta už Posūkio Stori, Banguoti ir Neklusnūs Plaukai į Šilkiniai Tiesūs Plaukai per trumpą laiką.

Baltymų Korekcinių Plaukų Tiesinimo Kremas Švelniai Ingredientų, Kad nebus Sugadinti Plaukus, Apsaugoti Savo Plaukų, O Tiesinimo, Naudokite Švelnų Ingredientų, Kad nebus Sugadinti Jūsų Plaukų, Mūsų Plaukų Tiesinimo Kremas Kvepia Šviežia ir yra Saugus Naudoti.

Savybės:

Pavadinimas: Baltymų Ištaisyti Plaukų Tiesinimo Kremas

Grynasis kiekis: 60ml

Taikymo sritis: sklandžiai padalinti baigiasi, pagerinti frizz

Sąrašas:

1*Baltymų Ištaisyti Plaukų Tiesinimo Kremas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Puikus Ingredientų】Baltymų korekcinių plaukų tiesinimo kremas, pagamintas iš aktyvių maitinamųjų ingredientų, tokių kaip aukščiausios kolageno, glicerinas, augaliniai ekstraktai ir kt.nebus pažeisti plaukus ir apsaugoti plaukai, o tiesinimo.

2.【Greitai Tiesinimo】nereikia kenksmingų šildomos ištiesinimo priemonės, arba brangus salonas apsilankymus, specialiai sukurta paversti storas, garbanotas ir neklusnūs plaukai į šilkiniai tiesūs plaukai per 3 sekundes.

3.【Lengva Operacija】Baltymų Korekcija Plaukų Tiesinimo Kremas tiesiog atidaryti butelį dangteliu ir leiskite kremas pro savo plaukų tolygiai paskirstyti ant plaukų.Paprasta operacija, "PASIDARYK pats" tiesūs plaukai, taupo laiką ir pastangas, lengva naudoti.

4.【Maitina Galvos odą】Tyras ir švelnus, jis yra naudingas norint padidinti plaukų blizgesys po naudojimo.Prasiskverbia į plaukų šaknis, drėkina galvos odą, ir yra lengva atlikti ir kelionės.

5.【Keli Naudoja】Šis baltymas ištaisyti plaukų tiesinimo kremas turi daug naudoja, ypač garbanotas ir pažeistiems plaukams, tinka visiems plaukų tipams.

Specifikacijos

  • Lytis: Moteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Susiję produktai